Tuesday, September 25, 2012

Asian Wave 2012 Shila Amzah - Born to be singer

Salam...

bila tengok youtube shila nyanyi kat Asian Wave 2012, habis satu badan bulu meremang... ni budak melayu nyanyi kat international..respek rase..

tambah lagi bila shila nyanyi juri-juri asing masing-masing tak terkata.. dah la nyanyi pakai dress labuh, baju kurung moden, pakai tudung pulak tu..comel gile..

tambah rasa terharu boleh nyanyi lagu cina pulak.. sampaikan juri china sendiri cakap kalah wang lee hom nyanyi...hahaha

dah2, jom kita layan 4 buah lagu yang dinyanyikan shila kat Asian Wave2012..Malaysia Juara tu..tahniah Shila dan Pak N.D.Lala..hehehe 




















Pesanan utk diri sendiri: kita semua sebagai rakyat malaysia esp bangsa melayu haruslah mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan berusaha memperbaiki kebolehan diri agar boleh bersaing di peringkat dunia.. dalam kejar dunia..akhirat pun jangan kita lupa kan...opps..

...kini gemilang itu semakin pasti ku genggam......lalalalalal

Thank you for reading this :)

No comments: