Saturday, August 04, 2012

nasi beriani on its way..

assalamualaikum..

sy tengah duduk depan komputer sambil tunggu azan berkumandang.

petang ni kami berdua berbuka juadah simple semua masak sendiri.. bendi rebus, nasi beriani ayam dan air teh o ais..

tengah nak buke ni sempat lagi update blog...saje je nak bagitau hari ni sy belajar buat nasi beriani sendiri...tak tau la jadi ke tak..hihihi.. kalau jadi (dapat approval dari de) nanti sy update resepi dan gambar ye..eksaited lebih..

saje entri ni dibuat nak bagitau mak yang kami dah pandai masak (nasi beriani)...hahaha

mesti mak bangga...!


tupp....tu dia bunyi periuk nasi dah warm...hoho..tak sabar nk berbuka puasa..jumpa lagi..

Thank you for reading this :)

1 comment:

cik FM said...

tuan umah!! selamat hari raya!!
boleh la serve kami ngan ur asik beriani pas ni. :)