Friday, December 30, 2011

Jom Belajar Buat Animation Flash yang Senang Tahap Dewa

Assalamualaikum.
Petang ni tiba-tiba ada idea nak buat video pasal research master diri sendiri. iaitu pasal mobile learning dengan augmented reality ni..

Abode flash ni memang kesukaan masa lapang sy yang berfaedah.. faedahnye ape? faedahnye bila orang tengok benda ni..if dorang minat boleh la bagi upah untuk sy buat yang lagi best. haha ye sy memang suka part-time bidang2 multimedia ni...

tapi untuk video ni sy pakai online freeware. nama web dia ni  goanimate.com , pasni ramai2 kite buat video flash ye...

haha tu aje. hari ni nak bangga diri kejap..jom la tengok video ni...hahahahahahah!



Thank you for reading this :)

3 comments:

Tie said...

- pasal entry sebelum ni...

Insyaallah, ada rezeki boleh pakai wedding dress tu. Kak tie nyer dulu biasa2 jer, pelamin pun tak ada, makulumlah budget kecik, sendiri yang tanggung.. apa2 pun yang penting ianya mendapat restu parents, saling memahami dan bertolak ansur suami isteri. Semoga ceria selalu dan mana tahu, tahun ni dapat hubby la pulak!!

dnasura said...

terima kasih kak tie :)
insyaallah perancangan da ade..tarikh je taktau bile. nanti sy jemput kak tie datang ye.

Umi Rasidah said...

Salam....