Monday, October 17, 2011

update bulan ini

1. Dr. discover mak sakit batu karang yg memerlukan pembedahan segera sebab status memang membahayakan kesihatan mak, tapi insurance belum matang lagi dan tak dapat untuk cover full cost untuk surgery tengah cari hospital lain dan kena tunggu turn untuk pembedahan mak...

2. Abang ngah, kak mahani, bb dan moon terlibat dalam kemalangan semasa dalam perjalanan KK-beaufort petang semalam. angah injured kaca masuk dalam tangan, 3 yang lain cuma sakit pinggang akibat hentakan.. tapi syukur sgt2 semua selamat. cuma kereta jadi total lost, n barang2 untuk hantaran ada yg pecah...

3. Ade sorg tu nak sewa bilik kat umah, janji habis kerja nk datang masuk hantar barang, tunggu punya tunggu x datang2, tapi sy ni tunggu gak lagi. after a week tunggu, call dia tak dapat, sms tak reply, so sy terpaksa open kat orang lain memandangkan sewa bulan ni still kena bayar kan..

4. sy memilih untuk berada di samping keluarga pada 22 oct ni, nak tolong siapkan hantaran mana yg tak siap lagi, dan tolong lancarkan majlis ape2 yang patut. sy minta maaf sebab tak dapat pergi ke konvo master dia... harap dia pun faham kan..

itu saje update bulan ni. bersedia untuk ke UPM bulan depan..
 
Thank you for reading this :)

4 comments:

Anonymous said...

take care dear

HaliaManis said...

sabar ye dayang..moga dayang tabah...and akak doakan mak dayang operate cepat ok...yess jumpa bulan depan ye...!! ehehhehe

Anonymous said...

da nak kahwin ke?tahniah..but apa pun yg berlaku,banyakkan bersabar ye..

serbasalah said...

bersabar