Friday, April 29, 2011

Hujung semester - zone sibuk melampau

Teringat time degree dulu, bila sampai zone final exam , ramai2 lepak kat library, time tu library faculty masih kat cubic, malam2 bangunan macam haunted pun sanggup gagahkan diri untuk datang for last minute discussion. kawan masing2 semangat bagi tips dari lecturer masing2, ada yang tolong fotostate nota2 untuk distribute kt kawan2, ada yang bagi pinjam buku nota warna warni (complete main point highlighted), dan paling best ada yang ihklas jadi runner belikan makanan especially time tengah2 revision perah otak perut pulak berkeroncong.. (memory makan ayam mcd di tepi pagar hostel bunga raya at the middle of the nite...hehe)

rindu kat kawan2 study last minute (hehe..), biarpun study last minute, asal jujur x meniru final exam kan? anyway hari ni sy dah boleh nampak semua diorang dah ada kerja masing2 hasil daripada usaha sendiri, Alhamdulillah.. 

sy pula, tengah bergelut ngan masa nak siapkan slide present viva sem ni...thesis pun belum ada full draft lagi...ya ALLAH, permudahkan urusan dayang noorasura, upgrade kan processor dan tambahkanlah RAM kat otak ni, biar laju sket processingnye...amin ya rabbal alamin...

terima kasih ya Allah kerana bagi peluang untuk merasai kesibukkan menyiapkan thesis :) love u Allah..with all my heart..subhanallah..

2 comments:

Anonymous said...

sy, tuan punya ROG rindukan cik dayang jugak.. :(

dnasura said...

haha siapa dia ya tuan punya ROG?