Wednesday, March 30, 2011

contest : makan paling comot!

saya baru je nak berjinak2 ikut contest ni, 
kebetulan, owner contest ni buat contest memandangkan follower beliau yg dah melebihi dari 100 org, tarikh tutup adalah esok (31/3/2011)
so kalau kamu pun nak join, boleh klik terus ke imej bawah ni ye.. 


berkenaan gambar ni saya nak cerita seorang anak saudara yg suka makan,
dan pada waktu gambar ni di ambil dia tengah makan aiskrem dengan comotnya,
ini shira (iffah insyirah) berumur 5 tahun. walaupun dia seorang yang disleksia. 
tapi sangat kreatif dan pintar :) 


saya ikut contest ni sebab owner contest bg option x perlu tag2 orang lain, 
hehe sekian terima kasih :)
agak2 ada harapan x nak menang?

4 comments:

mas saari said...

terima kasih sudi join..
good luck ok!

dnasura said...

ok kak... :)

dangarumbia said...

Semoga berjaya!!

Anak-anak kak tie dah besor, kalau ada contest makcik makan comot, Dyg beritahu, ekk, hehehe....

Ni saja nak beritau, kak tie dah pindah lagi, terpaksalah Dyg... blog tu tiap hari diskodeng oleh budak2 sekolah anak tu. Malu gak citer2 dalam tu mereka tahu. Terpaksa delete semuanya.

dnasura said...

oh padan la dyg tengok blog kak tie dah locked...okey2, sekarang juga sy update link :)

tq inform ye