Tuesday, November 30, 2010

perkara yang ingin dilakukan sebelum saya kahwin

1. Belajar memasak makanan western & eastern.

2. Belajar menjahit baju kurung, baju melayu, cadar & langsir.

3. Belajar menanam pokok buah delima sampai berbuah. sebab nanti nak makan buah delima puas2. 

4. khatam Quran.

5. Nak g main luncur air kat sunway lagoon.

6. belajar guna torrent untuk download citer korea.

7. Membeli 1 set buku origami dan cuba semua origami.

8. Nak cat rumah sendiri sambil nyanyi lagu myheart.


ini je yg sy terfikir buat masa ni... hehe lain-lain ada cadangan?

8 comments:

Jua @ Naju said...

belajar buat baju baby..nnti mesti cumel kalau baby pki baju yg mama nyer buat sendiri ;p

fya zainal said...

syura jom blajar buat baju sama2

+1...if me lah...mau p sumwhere yg never been waaahhhhHHhh^^ aka melancong jauh2 sikit...bleh?

dnasura said...

jua: alalaaaa comeinye...kan najua? hihi..berangan lebih pulak..


fya: itu semestinya lagi best dgn kehadiran encik suami...hiihi kalu g time muda2 ni rasa x secure..huhu

Anonymous said...

update please

Kuwe said...

aneh aneh. banyak betul benda nak kena buat. jangan sampai tak berkawin suda.


heh heh.

HaliaManis said...

wahhhhh aunty dayang nak tawen.....kata irshad...bila2?

dnasura said...

kuwe & mama irshad: insyaallah...2012 kot..hihi

dnasura said...

oh my....read this back remind me belum pegi mandi kat sunway lagoon lagi....tapi seminggu lg dah nk kenduri cemane ni..huhuhu