Tuesday, September 21, 2010

Fasa kedua dalam research

salam syawal :)

dah start pening2 dengan development AR dan data collection untuk dua bulan ni.lepas tu kena analisis je lagi. harap-harap hujung tahun ni semua akan selesai. tak sabar nak cuti panjang..hehe then kalau xde major correction, dah boleh apply keje.. :)

terima kasih pada semua yang mendoakan sy..

p/s:september16 yang sangat tak best, nak tunggu 1muharram la pula...cepat laa...

4 comments:

~N€dz in tH€ hOus€~ xoxo said...

smge sume berjalan lancar

ajim said...

aikh, still kat utem ag eh?

dnasura said...

@nedz: ye pening project master ni. harap2 xde sangkut la development ni.

@ajim: iye,doakan sy slmt konvo tahun depan ye.

~N€dz in tH€ hOus€~ xoxo said...

insyallah ..amin ...
ned doakn yg tbaek ye.....chaiyok2