Saturday, November 21, 2009

Saya tiada Fesbuk!

Assalamualaikum..

*senyum*

sy baru je lepas balik dari belog kak tie , kuwe , dan lain2. mengintai2 jadi silent reader. suke bace entry2 mereka ni, biarpun mata dah ngantuk layankan aje..hehe rase terhibur pulak..

Tengok org len ade fesbuk ni cam teringin juga nak ade, actually dulu sy pernah ade juga fesbuk ni, tp kejap je sebab gaduh besor tahap sikittt lagi nak terrrrr.., salah sy gak la..hehe yang pi jadi peramah sangat komen semua org, kan dah kene marah dengan tuttttt..hihi

so sekarang ni hidup selesa tanpa rangkaian network yang bagai2 tu..alhamdulillah...

9 comments:

sesuatuygindah said...

patutpun ilang ....
but miss u much lah
....


erm dear, akue komen blog ko guna ne, yg blogger aku tue underground sket, taknak viewer sana tu tau whose the owner ...

dnasura said...

oh ok2..i understand.. hehe ingatkan ko sibuk, blog ko pun lama ne ndak apdet...

miss you too dear...jauh bah kita ni..payah eh..

StingRay said...

haha..kena marah ngan pakwe..


ke suami? =p

dnasura said...

tu la.., die cemburu..huhu

Tie said...

Kak tie ada facebook gak. tapi tak berapa aktif sebab tak cukup masa. Kak tie rasa blogging pun dah cukup .

Err... macam mana pulak sampai gaduh besar tu??

Kuwe said...

haha.terima kasih terima kasih.

woh. Lenkali tipu lah sunat. hidup selesa? haha. Aku ni jenis penganggur t'hormat cuti sem dah tekda keja lain.fb aja la.

p/s: confuse nk panggil ko akak ke. aku adik ke hape.haha engkau sudah tua bukan?

dnasura said...

kuwe - kuih : hehe kakak pun bole.. adik pun bole.. mana2 je..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.