Tuesday, July 14, 2009

Lama hilang, tak update belog ke?

haha bila sudah genap 3 orang yang tanya soalan seperti tajuk diatas, mungkin boleh disahkan bahawa blog ni dah lama tak di update secara rasmi.. maka, hari ini, dengan keadaan tercungap2 lepas berlari di tengah padang, berpeluh, dan tak mandi lagi..saya dengan rasminya merajinkan diri untuk mengupdate belog ini.

secara kesimpulannya, berikut adalah beberapa keadaan saya sekitar seminggu latihan industri di utem solutions sdn bhd.

hari pertama: Bersama LULU. senyum. ceh2..




















Hari Kedua :tak paham..@#$%^& a.k.a menguap cara sopan

























dan seterusnya : Sekali lagi ko amik gambar aku, SIAP KO!!!
























sekian. Terima kasih.

p/s: maaf atas kekasaran bahasa. masih memerlukan sedikit masa untuk ice-breaking. huhu penat ooo..

9 comments:

ajim said...

haha.. amacam li? best x so far?

ayin jemin a.k.a ain said...

hehehe
reht la kalau pnt..:)

kayteeze said...

Kak tie dah agak, mesti dyg sibuk study...hehe..

dnasura said...

ajim: haha..boleh laaa....boleh tahan... heee..

ayin: memang penat. balik rumah je mandi solat tido...belog pun x update2..huhu

kak tie: mula2 ni memang penat kak. cam x larat je.. dayang kejar bas seawal kul 7am. nanti balik keje kejar bas lagi, sampai rumah pun dlm jam 7pm. letih..huhu

ju@ said...

utem solution tu bkn ke kluar umah da nmpk ke..wakaka
joging la pg n ptg
kui3

AlizMieAlya said...

adakah anda di sedang di 'TERJAH'??? hihihihi..

dnasura said...

jua: tu la memang nampak cam dekat. tapi jalan kaki mau 45minit gak..haha

AlizMieAlya:begitulah..hahaha

Kuwe said...

utem solutions blakang cubic tu ke?

dnasura said...

ya, tapi ni tengah pindah ke pusat komputer DT..