Thursday, April 30, 2009

Tribute to NSB

*sila baca nada puitis*

malam semalam aku+naem gi makan kat jusco
sudah makan aku balik rumah..
tapi bila sampai rumah tibe2 rase cam lain je..
macam tak kena..(hish hati aku je kot?) ke?
ok2 jgn pike bukan2...hantu xde k. (*OK sambung nada puitis tadi*)
aku pun beranikan diri..
tapi rumah gelap semacam..
dan sunyi sepilu-pilunya..

*diam*

*sunyi*

dan bila melangkah masuk..
semua takde..
ye la biasanya ade gak makhluk yang sedang 'berinternet' di depan tv..
atau dia 'berhibernasi' di ruang tamu..
tapi kini itu semua tinggal kenangan..

hoho~ aku boring ko takde..
gile2 aku boring...
huh~~tapi aku jeles ko dah balik kampung dulu..takpe2 pas aku habis exam, aku pun nak zasssssss terosss!


Rupa-rupanya: muka kakak ipar ada iras kawan lama..sempoi..best2..huhu..tapi paling best mereka belanja makan kat luar..hihi

ini kuselitkan gambar mereka
semoga jodoh berkekalan..amin..

7 comments:

kayteeze said...

Ooo...ingat jumpa antu ke, pencuri ke...he he... buat suspen je...kih kih ..!!

Tak takut ke dok sorang2??

dnasura said...

tak suke juga dok sorang2, tapi exam 3rd may baru habis.huhu nak tak nak memang kene dok rumah juga..huhu.. -_-'

red shoes said...

so..cuti balik mana? x pegi kawin syura?

red shoes said...

* i mean kawin bb..huhuhuhu aku nyanyuk sikit dah

dnasura said...

oh, aku balik sabah 28hb may ni. majlis my angah.. nanti kalau sempat kita dating ya ^_^ hikhik

ju@ said...

thanx for da attribute..
hikhik

ol da bess PSM II
wat all out
yeah

dnasura said...

najua: yeah! PSM II memang di nanti2. nanti laa sangat..haha weh, ko buat ape tu? cepat2 updet belog tu!