Thursday, April 23, 2009

Check List or Checklist ?

1-Declaration *DONE*
2-Dedication *DONE*
3-Acknowledgement *DONE*
4-Abstract *DONE juga walaupun macam tak sure betul ke tak abstract nih*
5-Table of Content *DONE*
6-List of Figure, Table, Attachment, Abbreviation *DONE* hihi
7-Chapter I, II, III, IV, V **ALL DONE** bintang banyak sikit sebab ini part paling challenging.hihi
8-References *DONE*

ceh! bangga gile report dah siap! boleh la hantar esok..semoga printer canonku tidak mogok esok. so malam ni aku nak tidur dengan senyuman..dan boleh la bermimpikan jumpa c ehem2..(si ehem2 tidur awal hari ni sebab tak jadi main futsal)..hihi! 


okayy..jom tido.

Assalamualaikum semua. Semoga rahmat Allah selalu bersama kita..amin..

***esok kene stadi VR. mlm ni rehat dulu.. ^_^ bye2!

3 comments:

cato;patchi said...

wah lega habis ni

kayteeze said...

Ooo...dah selamat ke ??

Boleh lah celebrate, ek...!!

dnasura said...

cato;patchi: haha tu la legaaa.. exam je tak habis lagi ni..


Kak Tie: hihi PSM 1 ni dah settle, cuma exam je sem ni yang tak habis lagi. sem depan dah internship..huhu tak sabarnye..