Friday, March 27, 2009

A Night Class - Kelas Malam

Rabu-25th March 09. Kelas malam Enterpreneurship..


orang lain tengah present, kami lak tengah..


snap-snap..(wink*wink*)hehe
memandangkan ini adalah kelas last untuk subject ENT sem ni. terima kasih encik sabri (berbaju melayu hijau-kebiruan), atas segala tunjuk ajar dan understanding yang diberikan..
ini adalah gambar "skema" kami..

dan
ni pula gambar "ntah-ape-ape-je-korang-ni"
hehe

Rupa-ropanya: Esok Encik Naim saya pergi UniKL untuk Cisco competition. semoga beliau berjaya dengan jayanya.. chayok2!! 

3 comments:

::mish-eena:: said...

hehe..lawak jer..nasib bek en sabri sporting..x kesah pon kite main2 kt blkg..=)

p/s:-gudluck 2 en.naim jgk..=)

Tie said...

Wah....pandainya posing....

Kak tie kalau depan kamera, terus rasa malu...hu hu...

dnasura said...

::mish-eena:: : encik sabri memang best, dah la bagi markah tinggi je kan? ina, UTeM bolot banyak hadiah kat pertandingan Cisco kebangsaan..hoho bangga jadi warga utem.

Tie: Kak, ni saya dengan kawan2 kelas. mula-mula saya pun malu juga, tapi lepas ni dah x jumpa dah sebab tu redah je..hihi