Saturday, March 21, 2009

Honey Honey !!

Well, dalam sibuk-sibuk siapkan Business Plan for my Entrepreneurship,
 i still got time to search for this lyrics..it's sooo honey honey!!

jom nyanyi sama-sama..



Rupa-rupanya: my PSM presentation di tunda...hihi besttt!! oh okay, enjoy honey-honey jom!!

7 comments:

ju@ said...

hurm...

jenis x bersyukur ni

hahha..

LavENDer Wind said...

honey honey...aku join jer nanyi(x tau lagu apa nie babe?)

dnasura said...

Jua: haha aku bersyukur masih ada yang sanggup mendoakan kejayaan aku.. thankx kawan2..

LavENDer Wind: ernah, yang ni lagu dari ABBA. suka layan oldies time weng2..hehe

Tie said...

Ooo....

Suka gak lagu ni...dan lagu Money, money, money....he he...

Tirana said...

Amboi sukenya dier..PSM presentation ditunda..hehehe..siap menyanyi lagi..

P/S Salam kenal dnasura..terimakasih kerana menjenguk blog kak tirana..

dnasura said...

salam. kak, saya teruja tengok gambar kat belog kak tirana...maha berkuasa Allah..

dnasura said...

p/s: kawan2 yang lain, sila la menjenguk ke belog kak tie dan kak tirana. banyak info boleh kite kongsi2..