Thursday, March 19, 2009

BERITA TERKINI ~

Adalah saya, penyimpan mohor Naib Canselor UTeM memaklumkan bahawa:
Eh Silap!

Jadual Exam pelajar-pelajar bagi tahun 3 Sarjana Muda Sains Komputer (Media Interaktif) Adalah Seperti Berikut: 

BACS2213

STATISTIK DAN KEBARANGKALIAN

13/04/2009

EIA0-BPA-DWNSUKAN

14:15:00

BITM3133

PEMBANGUNAN PERMAINAN KOMPUTER

17/04/2009

EIA0-BPA-BK3NBK4

15:00:00

BITM3223

TEKNOLOGI REALITI MAYA

24/04/2009

EIA0-BPA-BK9NBK10

15:00:00

BLHC4042

KEMAHIRAN KEUSAHAWANAN

03/05/2009

EIA0-BPA-BK5NBK6

09:00:00

 KOD ape?

BAHASA KETIGA: JEPUN

?

kalau ade exam yang jawab online pun best jugak kan?

 tak tau lagi

 KOD x igt

FALSAFAH SAINS DAN TEKNOLOGI ISLAM

?

 ha ni pun sama

 tak tau juga




okay..okay..
sekian saja post kali ni..
Harap Maafkan segala salah silap saya..
Halalkan makan minum saya..
Minta maaf ye Encik/Cik/Puan/Tuan/Datuk/Nenek!
(^-^)
zero-zero erk..

"Ya ALLAH, Terangkan hati Dayang Noorasura untuk mengulangkaji dan berikan lah ketenangan, keyakinan dan kefasihan kepada Dayang Noorasura untuk menjawab Exam final ini..dan tidak dilupa jua semoga PSM beliau akan Mendapat A bersama Degree kepujian..Amin.."
(WAJIB: setiap seorang ulang 10x. 
hehe saya memang seorang yang tamak dalam bab-bab minta kene doakan ni..
kalau tak percaya tanya dengan encik Naim..
tapi x salah kan?? hehe)

Rupa-Rupanya: baru sedar tak study statistic lagi...adoi..okay sudah..sudah..hentikan sebentar belog-belog ni..pergi sambung PSM ngan statistic tu...esok kelas kul lapan a.m..adoi...STOP!

8 comments:

ju@ said...

aminnn..

tp doa saje tanpe usaha x ley gak

kne..usaha.doa.tawakal..

bukan..doa..tawakal..tanpa usaha
hehe..

nak ubah diri..kne bermula dgn diri kite jugak

sesungguhnya Allah telah berfirman..
yakni

"tidak akan berubah nasib sesuatu kaum, melainkan mereka sendiri yg ingin mengubahnya"

sekian..wassalam

yg ihklas..penyimpan mohor2 kecik J-G-6 :)

Tie said...

Moga2 berjaya.......

Study hard dan jangan asyik mengulor je...hi hi..........

nurdaniella said...

aamiiinn.. moga2 dnasura berjaya dalam hidup dan menjadi insan yang boleh membalas jasa ibu bapa..

Lavender said...

usaha lah beb...eii ini aku lah ur SOBAT enda...

LavENDer Wind said...

gud luck beb ... its me lah ur SOBA enda

dnasura said...

Ju@: salam takziah atas pemergian tok wan hang.. same2 kita doakan kesejahteraan arwah k. ko jangan r sedih2...exam dah dekat kan..

Kak Tie: Terima kasih kak tie. baik kak, dah tak gi mane2 ni. sibuk wat PSM..hihi

Nurdaniella: amin..amin ya rabbal alamin. thanks kak. semoga dipermudahkan juga segala urusan akak..chayok2!!

LavENDer Wind: wohooo! ko rupanya..sudah lama ni cerita..sudah kerja ka?? anyway, thanks. doakan la exam aku yang paling last untuk degree ni akan membawa kejayaan..aku pun nak kerja juga ni..haha

ENDA said...

my blogger tu, blog underground aku haha, but this wordpress stil use...just sometym malas mo update jak

dnasura said...

enda: its ok dear. i've visited ur blog..nice blog =)