Monday, November 03, 2008

Exam~ Day 1st

early in the morning my belly starts so uncomfortable..this is the 4th time i go n out from the toilet. seriously, i cant stand anymore..maybe its because of nasi lemak i bought yesterday..(but the nasi lemak was so delicious..really..). yesterday, when i cm back home at 4pm i just get my younger sist..hehe just to have some conversation and jokes..after that i enter my room and get my bed to sleep...best~..huhu so tired.

at 6pm i prepared to out to find some food to eat to night. so i wake mr.naim up to send and accompany me to jusco. then, i going back home around 7pm, quickly prepared dining then have bath and solat. 830pm is time to revision..(ye la sgt tu~..hihi)

now it start the world or buziness.i seems not enough time even to go to toilet..coz i just cover til 4 chapter(4-7) another 5 chapter still not cover. (ahh penat nk type english pula..huhu) nak tercirit aku memikirkan kesibukkan sendiri ni..huhu..di tambah pula ngan problem yang mmg aku tercirit la kat toilet tu. pedas je terse punggong ni..huhu seksa gile nk study ni..

dalam2 aku revise2 ni aku cube sedaya upaya nk buat seSIMPLE yg mungkin aku phm.hehe. yg penting step2 teori ke process ke hape sume dlm otak..huhu.tapi kan…erm..ntah la, besenye la, klu aku bce last minute ni masuk je, tapi ntah kali ni cam suwey sket. ke sbb dh terkeluar skali dlm toilet td??? ntah la…

pagi tadi g exam pun sakit perut lagi..memulas2..mase masuk g dewan exam tu mmg dh terdetik dlm hati aku ni nk tercirit kt dewan kot nti..huhu sbb aku mmg x concentrate ngan exam..perut asik nk ajak aku g toilet je..sian aku..huhu tp TAKPE, at least sempat gak aku jawap soalan2 tu, hehe penuh tekun tunduk menjawab..cume last minute je mmg dh X TAHAN nk tercirit gile, so aku pun mengambil kad matrik, slip exam, pensil2 pel pemadam sume, trus bergegas keluar..huhuhu kat luar tu, aku letak sume barang kat tangga, berlari g toilet..x tahan weh~ mmg sampai2 je trus invest juta2…hohoho kayo!!..hahahaha.. huh~legaaaa…pastu aku pun balik. smpi kat umah, aku pun tergerak la nk tgk2 balik paper aku tdi, ALLAH…!!! rupeny2 aku LUPE nk tulis jawapan 10markah yg aku dh siap2 conteng dh ke dlm booklet tu. mmg HAUNG la aku. menyesal x sudah g toilet td, klu x leh dh dpt fullmark kat situ(sadis giler.. )syg giler ah. aku yakin jwpn aku tu betul..adoiyai…tension x sudah2..!

arghhhh…aku nk bgtau aku still tension lgi ni!!! arggghhhhh!!!!!! mcm nk g amik paper tu balik g wat soalan esay yg last tu. kpd DR.Burairah….bg la sy peluang kedua..plissss….

**Selamat menghadapi Final Exam buat semua kawan2 sy**

No comments: